eGov FMH


Megjelent az elektronikus fizetési meghagyási kérelmek készítésére kifejlesztett eGov FMH program!

 • Ki használhatja az új eGov FMH programot?

  1. Érvényes Cégírnok-licenccel rendelkező ügyfeleink külön előfizetés nélkül, ingyen használhatják az eGov FMH programot.
  2. Cég- és változásbejegyzéssel nem foglalkozó ügyfeleink külön is megrendelhetik az eGov FMH programot 15 900 Ft + ÁFA éves licencdíjért.

Szeretne belőle egy példányt?
MEGRENDELÉSHEZ KATTINTSON IDE
!Fontos tudnivalók az eGov FMH programmal kapcsolatosan:

 • Hogyan adhat be elektronikus fizetési meghagyást, ha az eGov FMH programot használja?

  Az eGov FMH programmal készített fizetési meghagyást – az elektronikus cégeljárás analógiájára – e-aktába helyezve lehet aláírni, zip formátumba kell tömöríteni, majd a mokk.hu honlapon bejelentkezés után feltölteni.
  Ez a mód lényegesen kényelmesebb és biztonságosabb az online környezetben végzett kitöltésnél. • Hogyan veheti használatba az eGov FMH programot?

  Az eGov FMH program használatához kérjük, töltse le a szoftvert a www.cegirnok.hu weboldalról (a Kezdőlapon találja a letölthető állományokat)!

  A fájl letöltését követően kérjük, telepítse azt számítógépére!

  A funkciók használatának részletes leírását megtalálja az eGov FMH program Egyéb... menüpontjából előhívható Felhasználói kézikönyvben.


  Ahhoz, hogy fizetési meghagyási kérelmét el tudja menteni, és be tudja nyújtani, rendelkeznie kell a használatra jogosító érvényes licenccel.

  Ez kétféleképp lehetséges: Ön érvényes eGov FMH-licenccel vagy érvényes Cégírnok-licenccel rendelkezik.

  • Amennyiben Ön eGov FMH-licencet rendelt cégünktől, kérjük, a program telepítése után végezze el az e-mailben megkapott licenc regisztrációját úgy, ahogyan azt a program Egyéb... menüpontjából előhívható Felhasználói kézikönyv lépésről lépésre bemutatja.
  • Amennyiben Ön rendelkezik érvényes Cégírnok-licenccel, a következők vonatkoznak Önre: az eGov FMH program letöltése és telepítése után azon a gépen, amelyen a Cégírnokot használja, az eGov FMH program automatikusan felismeri az érvényes licencet, tehát a telepítés után azonnal használatba veheti az eGov FMH programot. Ha olyan gépen is szeretné használni az eGov FMH-t, amelyen nincs telepítve a Cégírnok, az adott gépre is regisztrálnia kell licencét. Ezt kétféleképpen teheti meg:
   • vagy telepíti az adott gépre a Cégírnok programot, és abban beregisztrálja érvényes licencét, így azzal az eGov FMH-t is tudja használni,
   • vagy csak az eGov FMH programot telepíti, és abban regisztrálja a licencet.


Észrevételével, kérdéseivel és esetleges problémáival, kérjük, forduljon bizalommal a Cégírnok Ügyfélszolgálathoz a 06 20/999-7969 telefonszámon vagy az info@cegirnok.hu e-mail címen!