Cégírnok nyomtatványkitöltő program

verzió: 4.24.4.2
(XML séma: 2024.01.01)

LetöltésA Cégírnok egy megbízható nyomtatványkitöltő program, melynek segítségével az elektronikus cég,- és változásbejegyzési kérelmek gyorsan és egyszerűen elkészíthetők.

Használatával időt és energiát takarít meg, ezen felül a kiegészítő céginformációs szolgáltatásunkkal kedvező áron juthat elektronikus céginformációhoz.

Töltse le és próbálja ki a Cégírnokot, melyet már közel 1300 elégedett ügyfelünk használ!A Cégírnok szoftver éves licencdíja 24.400 Ft + ÁFA

 • A program korlátlan számú gépre telepíthető.
 • Cégírnok licenc vásárlásával az eGov FMH kitöltő programot díjmentesen használhatja.
 • 3 vagy 4 licenc vásárlása esetén 10%, míg 5 vagy több licenc vásárlása esetén 15% kedvezményt nyújtunk az éves licencdíjból.
 • Hűséges ügyfeleink a második licenchosszabbítást követően további kedvezményben részesülnek!

Cég- és változásbejegyzés egyszerűen

A cég- és változásbejegyzési kérelmek kitöltése során kényelmi funkciók egész sora segíti munkáját:

 • A Céginformációs Szolgálat befogadó rendszerének megfelelő tartalmi és formai ellenőrzés
 • Személymásoló eszköztár
  (adatátvitel a kérelem egyes rovatai, valamint kérelem és szerződésminta között)
 • Beépített ügyféladatbázis
  (exportálható, lehetővé téve az adatok másik számítógépre való hordozását)
 • Település automatikus kitöltése/ellenőrzése irányítószám alapján
 • TEÁOR-megnevezés automatikus kitöltése TEÁOR-szám alapján
 • Ctv. szerinti szerződésminták
  (kft., egyszemélyes kft. bt., kkt., egyéni cég, zrt., egyszemélyes zrt.)
 • Minden cégforma támogatása
 • Cégeljárást támogató nyilatkozatmnták
  (Aláírás-minta, Nyilatkozat eltiltásról, Megválasztást elfogadó nyilatkozatok stb.)
 • A kérelem mentéskor, automatikusan a cégbíróság által elfogadott XML formátumban kerül tárolásra, amely később bármikor újranyitható és szerkeszthető
 • Automatikus programfrissítés jogszabály-módosításkor
 • Elektronikus céginformáció használataTakarítson meg időt és pénzt online-céginformáció szolgáltatásunkkal!

Online-céginformáció letöltési szolgáltatásunk révén gyorsan és kényelmesen juthat hozzá a változásbejegyzéshez szükséges hatályos adatokhoz. Nem szükséges a teljes cégkivonatot megvásárolnia, elég csupán a változtatni kívánt rovatok adatainak letöltése. A letöltött adatokat mindössze néhány kattintással bemásolhatja a nyomtatványba, megszabadulva ezzel a gépelési munka nagyrészétől.
A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a regisztráció után a felhasználói fiókban elfogadja a Kiegészítő - a cégbírósági adatbázisból történő hatályos céginformáció-letöltésre vonatkozó - Felhasználási Feltételeket
Tekintse meg a szolgáltatást bemutató, rövid videónkat:Nyilatkozatminták egy kattintással!

Aláírás-minta, Nyilatkozat eltiltásról, Tagjegyzék, Meghatalmazás és még több nyilatkozatminta előállítása, kérelemből és szerződésmintából, egy kattintással.Tárolja el ügyfelei adatait a Cégírnok ügyfél-adatbázisában!

Lehetőség van ügyfelei adatainak (név/cégnév, lakcím/székhely, adóazonosító jel/adószám stb.) elmentésére, így a későbbiekben, azok bármikor előhívhatóak, megkímélve Önt a felesleges újragépeléstől. Az adatbázis kimenthető, lehetővé téve az ügyféladatok másik gépre való hordozását.Ne gépelje be kétszer ügyfelei adatait, használja a Cégírnok személymásoló eszköztárát!

A társasági szerződés, alapító okirat egyes adatai néhány gombnyomással átemelhetőek a kérelembe, meggyorsítva így a kérelem formanyomtatványának kitöltését.Szoftvertámogatás

Az előfizetési idő alatt a jogszabály-változások miatt szükséges programfrissítések letöltése biztosított. Ügyfélszolgálatunk e-mailben és telefonon várja a program használatával kapcsolatos technikai jellegű kérdéseit. Munkatársainkkal itt veheti fel a kapcsolatot.


Felhasználási feltételek

A cégírnok használatának feltételeiről itt olvashat.