eGov FMH nyomtatványkitöltő program
verzió: 1.24.1.2

LetöltésAz eGov FMH elektronikus fizetési meghagyási kérelmek készítésére alkalmas nyomtatványkitöltő program - gyorsan elkészíthető, önállóan aláírható beadványokhoz.

Az eGov FMH programmal készített fizetési meghagyást - az elektronikus cégeljárás analógiájára - e-aktába helyezve lehet aláírni, majd a mokk.hu honlapon bejelentkezés után feltölteni. Ez a mód lényegesen kényelmesebb és biztonságosabb az online környezetben végzett kitöltésnél, mivel internet kapcsolattól függetlenül, bármikor elmentheti, majd újra nyithatja a szerkesztendő űrlapot.

Töltse le és próbálja ki az eGov FMH-t ingyen!

Az elektronikus fizetési meghagyásról bővebben itt olvashat.


Az eGov FMH program éves licencdíja 17.900 Ft + ÁFA

A licencdíj tartalmazza az eGov FMH program egy évre szóló használati jogát, valamint egy éven keresztül a jogszabály-módosítások miatt szükséges programfrissítések letöltési lehetőségét. Cégírnok licenc vásárlásával az eGov FMH kitöltő programot díjmentesen használhatja

Miért válassza az eGov FMH programot?

Az elektronikus fizetési meghagyás készítése során kényelmi funkciók egész sora segíti munkáját:

  • Intelligens kitöltés-ellenőrzés
  • Automatikus programfrissítés
  • Település automatikus kitöltése irányítószám alapján
  • Automatikus főkövetelés- és eljárási díj-számítás
  • Ügy sablon használata


Gyakran előforduló ügytípusokhoz használja az eGov FMH program sablonkészítő funkcióját!

Az eGov FMH programban lehetőség van fizetési meghagyási sablonok elkészítésére. A sablonokban előre rögzítheti a "Felek és képviselőik", a "Főkövetelés" stb. rovatok adatait, felhasználva azokat későbbi fizetési meghagyások benyújtásakor.

Aláírt kérelmek ZIP fájlba való tömörítése

A program ZIP tömörítés funkciójával az elektronikus aláírással egyenként ellátott fizetési meghagyási kérelmeket, (akár 200 db ES3/DOSSZIE akta) ZIP fájlba tömörítheti.

Szoftvertámogatás

Az előfizetési idő alatt a jogszabály-változások miatt szükséges programfrissítések letöltése biztosított. Ügyfélszolgálatunk e-mailben és telefonon várja a program használatával kapcsolatos technikai jellegű kérdéseit. Munkatársainkkal itt veheti fel a kapcsolatot.


Felhasználási feltételek

Az eGov FMH használatának feltételeiről itt olvashat.